Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Popularna pevačica narodne muzike i Milutin Mrkonjić 10 godina uživali su u svojoj ljubavi.

Nakon Mrkine smrti, njegova dugogodišnja partnerka svu svoju pažnju i vreme posvetila je unucima Sonji i Branku.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ana je oduvek jako vodila računa o njima i snaji, naravno i o sinu Igoru. Pružila im je svu udobnost i obezbedila dom, čak je u jednom kratkom periodu, kada je Igorov brak dospeo u krizu i supružnici odlučili da se raziđu, Ana svoju kuću dala snaji i unucima, a ne sinu. Naravno, ne bi ona svom detetu okrenula leđa, samo je znala da je to prolazna faza i da će se brzo pomiriti što se i desilo. I sada brine o svojim unucima, Branko je prati na nastupe i vozi, a Sonja koja je izrasla u pravu lepoticu, bila je deo Aninog tima za pripremu kandidata u ‘Zvezdama Granda’. Ana je polako uvodi u posao i za nju ima velike planove. Zajedno su bile i na finalu i proglašenju pobednika“, rekao je izvor za „Svet“.

Podsetimo, kako su pisali mediji, Mrka je, budući da nije imao svoju decu, Aninog sina Igora doživljavao kao svog, a unuke popularne pevačice je, takođe, gledao kao svoje. U Branku je video svog naslednika, a on je na Milutinov predlog, upisao Fakultet za informacione tehnologije jer mu je deda objasnio da je u IT-ju budućnost.

Anu je savetovao da što više vremena provodi sa svojom porodicom, a skoro pred smrt unucima je kupio automobile kako bi mogli da voze babu na nastupe, te im je ostavio amanet da brinu o njoj kada njega više ne bude.

BONUS VIDEO: Ana Bekuta na prvom snimanju spota posle Mrkine smrti

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar