Amber iznela nove tvrdnje o zlostavljanju: Povraćala sam i bilo je krvi po podu

Showbiz 06. maj. 202217:51
Podeli:
Amber Herd Foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ

Glumica pred sudom ispričala šokantne stvari.

Svedočenje Amber Herd o navodnom zlostavljanju koje je doživela od bivšeg supruga, glumca Džonija Depa, izazvalo je veliku pažnju javnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je iznela šokantne detalje o svemu, te se drami ne nazire kraj.

"U nekom trenutku je bio na meni, vrištao je da me je**no mrzi i da sam mu uništila je**ni život“, ležala sam na radnoj ploči i držao me je za vrat. Gledam ga u oči i više ga ne vidim. Sve je bilo crno. Nikda nsam bila toliko uplašena u životu. Gledao je u mene. Pokušavala sam da doprem do njega, da na neki način kažem da sam to ja, pokušala sam da dođem do Džonija. Glava mi je udarala o zadnji deo šanka i nisam mogla da dišem. Sećam se da sam pokušala da ustanem da mu kažem da me je stvarno povredio. Nisam mogala da dišem. Nisam mogala da doprem do njega. Nisam mogla da ustanem", pričala je ona kroz suze.

Amber Herd Foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ

"Ne sećam se šta sam rekla, samo se sećam da sam zaista bila mirna, da nisam želela da se krećem. Sećam se da sam gledala po sobi, gledala sve razbijene flaše, razbijeno staklo i sećam se da nisam htela da se pomerim, jer nisam znala da li je razbijena, nisam znala da li je boca koju je imao na meni razbijena. Nisam to mogla da osetim, nisam osećala bol, nisam osećala ništa. Ne znam kako sam se spustila sa radne ploče. Sećam se samo da sam bila u kupatilu. Sećam se povraćanja, zvuka koji je ispuštao moj glas. Izgubila sam kontrolu nad bešikom. Sećam se da sam povraćala i da je bilo krvi na podu", nastavila je Amber.

Glumica je istakla i to da je Dep zavisnik i da je uzimao osam do 10 tableta MDMA dnevno.

"Potvrdio je da je uzeo tu količinu i da može da uzme toliko, osam ili 10. Umeo je da zove svog agenta, zatim nekoliko drugih ljudi i da viče na njih. Mislio je da ga potkradaju", pričala je Herdova.

Nakon ovoga opisala je i detalje navodnog se**ualnog zlostavljanja.

"Držao je moje grudi u rukama, spavaćica mi je bila potpuno strgnuta, bila sam gola. Bacao me je okolo, vrištao je na mene kako me je**no mrzi, kako sam mu uništila život. Jednom prilikom je zvadio pe*is iz pantalona i pokušavao da piški ispred kuće govoreći da ima još poruka za mene. Njegovo obezbeđenje me je pogledalo i nasmejalo se", navela je glumica.

BONUS VIDEO: Podcast Snaga uma i Danijela Vranješ

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar