Podeli
Foto: Facebook/Sapko Aljović

Nakon proglašenja novih ministara u Vladi, i ponovnog početka rada Skupštine Srbije, na društvenim mrežama osvanuli su interesantni snimci bahaćenja simpatizera i jednog od navodnih članova Stranke pravde i pomirenja (SPP), narodnog poslanika Muamera Zukorlića.

Naime, Sapko Aljović, simpatizer SPP-a, objavio je nekoliko snimaka na društvenim mrežama, prvenstveno na Tik-Toku, na kojima u skupom automobilu i uz muziku Jala Brata i Buba Korelija prilazi Skupštini.

PROČITAJTE JOŠ

Aljević koji je poreklom je iz Prijepolja, gde su ga pojedini građani ranije povezivali sa Samirom Tandirom, članom stranke Muamera Zukurlića i kandidatom za predsednika opštine Prijepolje.

U snimcima kojima se ovih dana hvalisao na mrežama, Aljović se u “besnom” automobilu, i uz muziku Jale i Bube dovezao do Skupštine, a zatim pokazivao svojim pratiocima automobil i kroz video “mahao” luksuzom. Inače, Buba i Jala, dvojica bosanskih repera poznati su po svojim provokativnim stihovima u kojima pevaju o narkoticima, lakim ženama, novcu i mafiji, dok je Buba, između ostalog, i privođeni zbog droge.

Na jednom od snimaka, Aljović prikazuje i kako uživa u apartmanu u Beogradu na vodi.

Aljović je inače bio vrlo direktan u svojoj javnoj podršci Stranci pravde i pomirenja (SPP).

On je tokom 2020. godine više puta objavjivao propagandne postere SPP-a na svom Fejsbuku, te je pozivao svoje prijatelje da izađu na parlamentarne izbore u Prijepolju i zaokruže broj SPP-a i Muamera Zukorlića.

Takođe je javno obaveštavao svoje prijatelje na Fejsbuku u vezi sa mitinzima SPP-a koji su se održavali u junu ove godine u Prijepolju, a na kojima je jedan od govornika, pored Zukurlića, bio i pomenuti Samir Tandir.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar