Foto: Nemanja Miščević

Nakon velike beogradske premijere koja je bila rasprodata i samo 3 dana od početka bioskopskog prikazivanja, film “ALA JE LEP OVAJ SVET” pogledalo je više od 10.000 gledalaca.

Ljubavna komedije „ ALA JE LEP OVAJ SVET“pobrala je samo pozitivne kritike stručne javnosti, ali na prvom mestu mogobrojna publika je sa velikim oduševljenjem prepoznala ovu toplu filmsku priču koja nas podsetila nas je na osećaj kada nas je neko poslednji put voleo.

Glave junake ove tople filmske priče koju krasi vizuelna prepoznatljivost koja je svima prija čine andjeo Ljubiša (Nikola Pejaković) koji pokušava da spoji nespojivo: neafirmisanog reditelja Batu (Andrija Kuzmanović), i popularnu i harizmatičmu TV voditeljku Unu (Anđelka Prpić), a dodatno se u sve to meša policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski).

Autorsku ekipu predvodi reditelj Filip Čolović, scenarista Andrej Šepetkovski, direktor fotografije Saša Srećković, producent Aneta Ivanović dok glumačku ekipu čine Nikola Pejaković, Andrija Kuzmanović, Anđelka Prpić, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović i mnogi drugi.

BONUS VIDEO:  Top 5 jugoslovenskih filmova

Komentari

Svi komentari (0)