Foto: Instagram/victoriasnooks

Viktorija Tris (31) podnela je tužbu protiv školskog odbora nakon što joj je dolazi na roditeljski svog deteta jer imala OnlyFans nalog. Majka tvrdi da je izdržavanje dvoje dece glavni razlog zašto radi na sajtu za odrasle i da nije prihvatljivo da je školski odbor diskriminiše zbog toga.

Tris, koja ima skoro 150.000 pratilaca na Instagramu, 272.000 na TikTok-u i još 32.000 na Tviteru, tužila ih je zbog kršenja prava na slobodu govora, slobodno okupljanje i privatnost. Osnovna škola Sand Lake zabranila joj je volontiranje nakon što je tamo provela pet godina i prošla sve neophodne provere, piše Jutarnji list.

„Ponižena sam, a ne bi trebalo. Niko ne treba da bude zabrinut zbog nečega što drugi roditelj radi. Volim da provodim vreme sa svojom decom i imam odličan odnos sa drugim roditeljima i učenicima“, rekla je Tris.

Upitala je šta će biti sa onima koji postupaju gore od nje, i koji varaju svoje partnere – i koje na kraju niko ne osuđuje.

„Da li to znači da roditelji i nastavnici koji su prekršili bračne zavete ne smeju da budu u blizini dece, da li je to nemoralno“, upitala je.

Pročitajte još:

Inače, ovo nije prvi put da se Viktorijnoj deci događaju neprijatnosti. Pre nekoliko nedelja ih je grupa žena izbacila iz lokalne katoličke crkve nakon, samo zbog toga što su njena deca.

Kada je reč o njenom OnlyFans nalogu, na njega često postavlja eksplicitne snimke, a neretko joj „društvo prave“ i druge žene.

BONUS VIDEO Kocić: Dete ne sme da ide u lov, za nesreću u Pirotu apsolutna odgovornost na roditeljima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar