Foto: gorod_podmoskove

Ruski mediji javljaju da se sinoć dogodila eksplozija u gradu Kolomna u moskovskoj oblasti i navode da ju je možda izazvao dron. Međutim, nikakvi delovi još nisu pronađeni, rekao je policijski portapol u petak za TASS.

„Eksplodiralo je u vazduhu. Velika je verovatnoća da se radilo o dronu. Međutim, ne možemo biti sigurni u to jer još nisu pronađeni nikakvi fragmenti“, naveo je.

Policijski službenici i službenici za hitne slučajeve angažovani su u četvrtak uveče da bi istražili izveštaje o eksploziji u Kolomni. Prema izjavama svedoka, pre eksplozije čuo se glasan fijuk, nakon čega se video dim.

Kasnije je služba za hitne slučajeve rekla za TASS da pregled potencijalnih objekata nije otkrio znakove eksplozije. Prema ministarstvu energetike moskovske oblasti, gradska postrojenja za gas i električnu energiju rade rutinski, bez uočenih kvarova, prenosi Jutarnji list.

Pročitajte još:

Kasnije je služba za hitne slučajeve saopštila da pregled potencijalnih objekata nije otkrio znakove eksplozije. Prema ministarstvu energetike Moskovske oblasti, gradska postrojenja za isporuku plina i električne energije rade rutinski bez uočenih kvarova“, piše TASS.

VIDEO Ukrajinski vojnici u rovovima oko Vuledara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar