Foto: Vlad Ispas / Alamy / Alamy / Profimedia

Žena (54) preminula je danas u bolnici u Bukureštu nakon što ju je rođak pretukao, pa zapalio u ulazu zgrade, prenose lokalni mediji.

Kamere su snimile trenutak kada je 54-godišnju ženu brutalno pretukao njen nećak i kasnije zapalio na stepeništu bloka u kojem je živela.

Čoveka su kasnije uhapsili policajci Odeljenja 25. Celu tragediju snimila je nadzorna kamera u zgradi.

Kamere snimile užas

Na snimcima se vidi kako muškarac čeka ženu, koja je bila i upravnik bloka, u prizemlju zgrade. Prvo, izgleda da njih dvoje vode žestok razgovor, nakon čega ta osoba počinje i brutalno je tuče i poliva benzinom, prenosi observatornews.ro.

Žena pokušava da se vrati u blok, pri čemu je njen nećak ponovo brutalno udari, ovog puta nogom napred. Ona pada na zemlju i udara glavom o stepenice. Komšinica pokušava da izgladi sukob, ali kada shvati šta sledi, beži uz stepenice.

To je trenutak kada je muškarac zapalio ženu. Tada muškarac beži sa lica mesta. Pokrenut je krivični postupak za kvalifikovano ubistvo sa svireposti, a istraga se nastavlja.

Prizori koje su snimile nadzorne kamere su najvažniji dokaz u ovoj istrazi. Muškarca je ubrzo uhvatila policija.

PROČITAJTE JOŠ:

Šta kaže policija

Policajci Odeljenja 25 uhvatili su muškarca osumnjičenog da je zapalio ženu. Žena je preminula u ponedeljak nakon što je polivena benzinom i zapaljena u stepeništu stambenog bloka u Sektoru 6, saopštila je prestonička policija.

Prema citiranom izvoru, oko 08.30 časova, Generalna uprava policije opštine Bukurešt – Policijsko odeljenje 20, je pozivom na broj 112 obaveštena o tome da je jedna žena polivena benzinom i zapaljena na stepeništu.

Policajci su pristupili gašenju požara obezbeđenim aparatima za gašenje do dolaska vatrogasaca, koji su ugasili požar. Na lice mesta stigla je i ekipa SMURD-a koja je potvrdila smrt žrtve.

U cilju utvrđivanja uzroka i uslova u kojima je smrt nastupila, istrage je preuzelo Tužilaštvo pri Sudu u Bukureštu zajedno sa Službom za ubistva.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar