Foto: Shutterstock

Trogodišnji dečak poginuo je nakon što ga je udario propeler broda u Juti u nedelju popodne, dok je sa porodicom bio na izletu.

Volter Grir, iz Solt Lejk Sitija, vozio se u brodiću sa svojom porodicom kada je pao, a onda ga je udario propeler.

Zvaničnici su rekli da je mališan proglašen mrtvim na licu mesta i potvrdili da je nosio prsluk za spasavanje.

U saopštenju, Odsek za državne parkove Jute je naveo: „Volter Grir, trogodišnjak iz Solt Lejk Sitija, vozio se sa članovima porodice kada je pao sa brodića. Nakon što je pao, Grira je udario propeler. Rendžeri za sprovođenje zakona Državnog parka Juta reagovali su na područje i izvukli Grira iz vode, ali on je već preminuo. Nosio je prsluk za spasavanje u trenutku incidenta“.

„Ovaj incident je u ovom trenutku pod istragom. Odsek državnih parkova Jute izražava saučešće porodici i svima onima koji tuguju u ovom teškom trenutku“, dodali su.

Prošle nedelje je umrla šestogodišnja devojčica nakon što joj je nogu odsekao propeler čamca kojim je upravljala njena mama.

Suni Vasden je umrla nakon incidenta u Lejk Plezant u Arizoni u petak. Ona je hitno prebačena u bolnicu nakon što je izvučena iz vode oko 11 sati i kasnije proglašena mrtvom.

PROČITAJTE JOŠ:

Kancelarija šerifa okruga Marikopa nazvala je incident „tragičnim“.

Ukupno 12 ljudi iz dve porodice plivalo je oko čamca od ranog jutra.

Narednik Hoakin Enrikez je rekao: „Otac i majka su brzo shvatili da je njihova ćerka u vodi i da je pretrpela amputaciju noge od propelera čamca. Svedoci na licu mesta potvrdili su da je čamcem upravljala detetova majka kada je krenula da vozi i da je, bez znanja porodice, dete nekako ušlo u vodu“.

***

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar