Foto: Daniel Samray / Shutterstock.com

Muškarac je na smrt pretukao svoju ljubavnicu samo nekoliko sati nakon što ga je njen muž pronašao golog u njenoj spavaćoj sobi.

Dejvid Čeres (21) je navodno 24. januara prošle godine u ranim jutarnjim satima šutirao i sekao nožem i makazama svoju ljubavnicu Tiprat Argatu (43) u njenoj kući u Vajtčepelu u Londonu.

Čeres ju je udarao po vratu, lomio joj je kosti i sekao ju je makazama, naveli su porotinici u Old Bejliju. On je priznao ubistvo iz nehata koje se navodno dogodilo u stanju njegove smanjene uračunljivosti.

Čeres i suprug ubijene navodno su bili dobri prijatelji koji su delili kuću zajedno sa još trojicom Rumuna u vreme „divljačkog napada“.

Svedočeći na sudu, ukućanin Flavius Cosovan je rekao da je čuo Čeresa u sobi ubijene u noći stravičnog zločina.

„Zvala ga je dragi i lepo su pričali. Ovo mi se činilo čudnim jer je Devid Silviuov prijatelj i pitao sam ga šta radi u Silviuovoj sobi kada je on odsutan“, naveo je.

Kasnije je tvrdio da je čuo muža ubijene kako viče: „Zašto si mi to uradio“, nakon što se vratio kući i zatekao ženu golu sa Čeresom u sobi.

Potom je Silviouv Argatu pokušao da ode iz kuće, ali ga je Dejvid zadržavao.

„Žena je pokušala da ga spreči, a on joj je rekao: ‘Reci svom ljubavniku da me ostavi na miru kako bih otišao'“, naveo je.

Potom je Cosovan video Čeresa ispred ulaza u zgradu sa dva kofera. Rekao mu je da ide kod svog oca i da oboje planiraju da odu negde druge da žive. Kada je ga ponovo video posle 20 minuta, više nije spominjao selidbu.

Te noći 24. januara Cosovan je rekao da je oko 4 ujutru čuo kako Argatu viče „ne brini dragi“. Potom je čuo muški glas. Oko pet ujutru je ponovo čuo glasno lupanje, a onda i da neko izlazi iz stana.

Video je krv na kvaki i pozvao je policiju. Tužioci tvrde da se ubistvo dogodilo između 4 i 5 časova ujutru.

Cosovan je rekao da je Argatu bio brižan prema svojoj ženi i da su se uvek mirili kada bi se posvađali.

PROČITAJTE JOŠ:

Tužilac Džejms Dejvs, rekao je da je Čeres krivio sebe i svoju ljubavnicu zbog propasti prijateljstva sa Argatuom i da ju je zato napao.

„Motiv optuženog je možda bio samosažaljenje zbog načina na koji mu je tekao život i gađanje prema sopstvenom seksualno ponašanju i besu, a možda i gubitak prijateljstva sa mužem svoje ljubavnice“, navodi tužilac.

Suđenje za ubistvo se nastavlja.

BONUS VIDEO: Pucnjava na Tajlandu: U vrtiću ubijene 34 osobe, od tog broja 22 deteta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar