Foto: Austin Police Department

Žena je osuđena na 55 godina zatvora nakon što je priznala da je ubila najbolju drugaricu uz pomoć psećeg povodca i ukrala njenu bebu staru tri nedelje.

Magen Fieramuska (37) poznavala je žrtvu Hajdi Brusard (33) više od 20 godina, a kada je Hajdi zatrudnela, Fieramuska se ponašala kao da takođe čeka dete.

Tužioci kažu da je sve ovo bio samo deo trika da se ukrade Hajdina beba.

Foto: Austin Police Department

Okružni tužilac Travis Hoze Garza rekao je: „Nadamo se da će ovaj ishod doneti epilog porodici Brousard i pomoći u procesu izlečenja.“

Fieramuska je otela žrtvu 12. decembra 2019. i strpala je u crnu torbu.

Foto: Austin Police Department

Hajdi Brusard pronađena je mrtva u prtljažniku automobila parkiranog u kući Magen Rouz Fieramuske u Hjustonu, Teksas, 20. decembra.

Fieramuska se odrekla prava na žalbu.

Sudija Selena Alvarenga rekla je na sudu da je Fieramuska „uništila celu porodicu“.

Ona je nastavila: „Mislim da je teško, ako ne i nemoguće, pronaći pravdu i bilo kakvo rešenje za ovaj užasan zločin. Gospođo Fieramuska, činjenica je da ste svojim postupkom lišili nedužno dete, nevinu bebu, mogućnost da odrasta sa svojom majkom“.

Foto: Austin Police Department

Tužioci su rekli da je zločin dugo planiran.

Fieramuska se mesecima pretvarala da je trudna u pokušaju da poturi bebu svoje prijateljice kao svoju.

Kada se Margot rodila, Fieramuska je svom bivšem dečku rekla da je on otac i da je rodila dete 12. decembra – istog dana kada su Hajdi i beba nestale.

Obdukcija je utvrdila da je smrt majke uzrokovana „davljenjem“, rekli su zvaničnici. Hajdi Brousard je takođe bila majka još jednog deteta. Hajdina mama Tami Brusard pojavila se u sudnici da oda počast svojoj ćerki.

Foto: Austin Police Department

Rekla je: „Ovo je nešto što nisam zamišljala u svom životu, kao i moj muž. Bila je tako zabavna i tako puna života, a sada joj je to oduzeto. Hajdini zagrljaji su bili snažni, puni ljubavi. I sada ih osećam. Volela je preko svake mere, i nikada nigde nije odustajala. Kada pomislim na nju, koja je svakog trenutka tu u svemu što radim, pitam se, šta bi Hajdi uradila? To mi pruža utehu.”

BONUS VIDEO: Pucnjava u Parizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar