Nermin Sulejmanović, ubica iz Gradačca, lociran je na farmi gde je i izvršio samoubistvo pred policijskim službenicima. Prethodno, ranio je troje ljudi i ubio još troje, od kojih je prva žrtva bila njegova bivša supruga.

Mediji su objavili prve fotografije sa mesta na kom se Sulejmanović ubio, a na kojima se vidi policija i teren ograđen žutom trakom.

Foto: AP Photo/Armin Durgut

Sulejmanović je nakon krvavog pira u kojem je ubio troje ljudi, počeo da beži. Policija je blokirala izlaze iz grada, preneo je Klix.ba, u pokušaju da ga zaustavi da pobegne.

Tokom potrage, Sulejmanović se oglašavao u uživo prenosu na Instagramu gde je, između ostalog, priznao zločin.

Foto: AP Photo

„Ubio sam oca i sina. Kako su mi naletili Bog zna. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se da sam ubio i policajca. Beba je živa“, rekao je on na snimku, a preneo je Dnevni avaz.

Foto: AP Photo

Broj žrtava potvrdilo je i Tužilaštvo.

“Tri osobe su danas usmrćene na području Gradačca, a tri ranjene iz vatrenog oružja. Radi se o punoletnim osobama. Osumnjičenog Nermina Sulejmanovića (35) iz Gradačca su policijske snage locirale na širem području Gradačca. On je počinio samoubistvo”, rekao je portparol Tužilaštva TK Admir Arnautović.

Ubistvo bivše žene prenosio uživo na Instagramu

Krvavi pir počeo je ubistvom bivše supruge koji je prenosio na društvenoj mreži Instagram.

„Evo da vidite kako izgleda ubistvo uživo“, rekao je pre nego što je nesrećnoj ženi upucao u čelo.

Foto: AP Photo

Nakon što je ubio bivšu ženu, Sulejmanović je ubio još dve osobe i ranio tri.

Kako navodi Avaz.ba, ubijeni su otac i sin, a ranjena žena je supruga, odnosno majka ubijenih. Ubijeni mladić imao je 23 godine. Kako navodi ovaj medij, ubijeni su državljani Turske.

PROČITAJTE JOŠ:

Takođe, ranjeni su policajac i još jedan muškarac.

Žrtve su ranjene na različitim lokacijama u Gradačcu.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar