Foto: N1

Artem Aleksejevič Popov (18) nestao je 12. februara kada je otišao u BiH. Kako njegova majka kaže, Artem je poslednji put viđen na autobuskoj stanici u Banjaluci, a od tada mu se gubi svaki trag.

Artem je iz Rusije prvo stigao za Novi Sad, a onda je prema informacijama koje je porodica dobila od policije 10. februara 2024. godine prešao granični prelaz Rača i ušao u Bosnu i Hercegovinu. Kako navodi njegova majka, poslednji put viđen je u Banjaluci.

„Moj sin poznat je i kao Vlajko. Poslednji put viđen je na autobuskoj stanici u Banjaluci i od tada mu se gubi svaki trag. Pasoš nije registrovan od 10. februara, što znači da se najverovatnije i dalje nalazi u BiH. Nepoznato je gde je otišao, možda u Sarajevo ili Mrkonjić Grad. Tečno govori ruski i srpski jezik“, pojašnjava ona za Telegraf.

Artem je visok 190cm, mršav je i ima smeđe oči i kosu. Prepoznatljiv je i po brkovima i bradi. Porodica nema informacije o tome šta je imao na sebi kada je viđen poslednji put, ali moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da pozovu policiju u BiH ili u Srbiji.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare