Kralj Čarls i kraljica Kamila, princ Hari Foto:Tanjug/AP Photo/Petr David Josek/Tanjug/Phil Noble/Pool Photo via AP

Kralj i kraljica Čarls i Kamila tradicionalno su izašli na balkon Bakingemske palate kako bi pozdravili pristune građane nakon istorijske ceremonije krunisanja. Tu su bili i ostali članovi porodice - svi sem Čarlsovog mlađeg sina, princa Harija. Kako pišu lokalni mediji, on je već izašao iz grada - prinčev automobil primećen je kako napušta London ubrzo nakon završetka ceremonije.

Dejli Mejl je preneo da je Hari, vidno raspoložen, ušao u crno vozilo odmah posle istorijskog događaja i uputio se u pravcu londonskog aerodroma.

Princ Hari Foto:Richard POHLE / AFP / Profimedia

Još uvek nije potvrđeno da li je princ stigao na Hitrou, ali očekuje se da će što pre želeti da se vrati u Kaliforniju kako bi stigao na proslavu rođendana svom sinu Arčiju.

Noseći medalje zakačene za sako, Hari je viđen kako se smeje dok je ulazio u Vestminstersku opatiju zajedno sa princezama Evgenijom i Beatris.

Pročitajte još:

Činilo se kao da je Hari pognuo glavu dok je novopomazani kralj prolazio pored njega na izlasku iz opatije, doduše, njegove reakcije uglavnom je blokiralo pero na šeširu princeze Ane.

Prinčevi planovi smeštaja ostali su tajni, poznato je samo da je u Veliku Britaniju došao komercijalnim letom.

Mnogi su poziv na krunisanje smatrali Čarlsovim pokušajem da pomiri „zaraćene strane“, posebno nakon objave Harijevih memoara „Rezerva“, u kojem je izneo „prljav veš“ kraljevske porodice.

BONUS VIDEO Čarls stigao na krunisanje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare