Princ Vilijam i kralj Čarls III Foto:Tanjug/Yui Mok, Pool via AP

"Krunisan kralj Čarls III", naslov je koji trenutno krasi početne strane svih svetskih portala i novina. Međutim ono što javnost, možda više interesuje jesu spekulacije oko britanskih prinčeva i odnosa dva brata - Vilijama i Harija. Iako svako koga interesuje ova tema ima svog favorita u ovoj kraljevskoj "drami", izgleda da svog miljenika ima i kralj.

Nakon što je krunisan, Čarlsu je prišao njegov stariji sin princ Vilijam i ovlaš poljubio u obraz. Tada mu je Čarls, uputio emotivne reči.

„Hvala ti, Vilijame“, rekao je tiho Čarls.

Neki su ovaj kraljev čin okarakterisali kao pokazatelj bliskosti oca i sina, a sve to posmatrao je i „omraženi sin“ Hari, i to iz trećeg reda.

Kejt Midlton i princ Vilijam Foto:REUTERS/Phil Noble/Pool

Ova istorisjka ceremonija je prvi susret Harija i Vilijama nakon što je vojvoda od Saseksa izneo sav prljav veš kraljevske porodice u memoarima „Rezerva“.

Pročitajte još:

Prema pisanju londonskih tabloida princ Hari je stigao u London na krunisanje svog oca, ali neće dugo zadržati na ovom istorijskom događaju. Prema navodima izvora koji su bliski kraljevskoj porodici, Hari se neće pojaviti ni na službenim porodičnim fotografijama.

Sva dešavanja iz Londona pratite na našem blogu uživo.

BONUS VIDEO Čarls stigao na krunisanje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare