Princeza Kejt Midlton Foto:Tanjug/Chris Jackson/Pool via AP

Princeza Kejt Midlton možda se nikad neće vratiti u "ulogu u kojoj su ljudi navikli da je vide i u kojoj su je zavoleli", rekao je izvor za US Weekly.

Inače, princeza je zajedno sa suprugom Vilijamom bila centar kraljevskih događanja.

Izvor je dodao da se trenutno procenjuje koje dužnosti će moći da preuzme kada se vrati, nakon što je išla na preventivne hemoterapije zbog raka. Kraljevski stručnjak Ričard Ficvilijams komentarisao je njene obaveze, i tom prilikom je izjavio da će one biti pažljivo odabrane, kao i da će se oslanjati na medicinske savete. Ranije je jedan izvor otkrio za Daily Beast da se princeza možda više neće pojavljivati kao aktivna članica kraljevske porodice do kraja 2024. godine.

Princeza Kejt Midlton Foto:Tanjug/BBC Studios via AP

„Rečeno mi je da je ovogodišnji kalendar prazan. Nema ništa planirano. Možda se neće pojavljivati ​​u javnosti do kraja godine“, rekao je izvor koji je navodno prijatelj Kejt i Vilijama.

Izvor takođe otkriva zašto je princezi sada prioritet mentalno zdravlje, prenosi Jutarnji.

„Ključna stvar za nju sad je izbegavanje bilo kakve vrste stresa, kao i neprijatnosti. Ona jednostavno nastavlja s oporavkom“, dodao je.

pROČITAJTE JOŠ:

Podsećamo, Kejt nije bila u javnosti od januara jer je išla, kako su rekli iz palate, na „planiranu“ stomačnu operaciju, a nakon dužeg izostanka iz javnosti internetom su počele da kruže teorije zavere koje je princeza na kraju smirila tako što je objavila video, u kojem objašnjava da ima rak.

Vilijam se vratio svojim kraljevskim dužnostima u aprilu i otkrio kako se Kejt oseća.

„Da, svi smo dobro“, rekao je kratko.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar