Andrija Mandić Foto: TANJUG/AP Photo/Risto Bozovic

Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić tvrdi da je premijer Milojko Spajić zbog dobrih rezultata parlamenta i Vlade spreman da do rekonstrukcije Vlade dođe što pre, iako je koalicionim sporazumom ona predviđena za oktobar ove godine.

Mandić je, odgovarajući na pitanje „Pobjede“ nakon proslave Dana Opštine Zeta o najavljenoj rekonstrukciji Vlade, potvrdio da je Spajić predložio da se ona odvija fazno gde bi jedan deo bio realizovan čim pre, a drugi deo nakon leta.

Milojko Spajić Foto.EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

„Možda se sada i čitav taj posao završi pre leta da bi ljudi koji će ojačati Vladu i biti motorna snaga mogli do jeseni da budu potpuno uhodani na tim pozicijama“, naveo je Mandić.

On je pozitivno ocenio rad Vlade u prethodnih sto dana.

POGLEDAJTE JOŠ:

„A posebno kad razgovaram sa ljudima kojima su se promenila primanja – mislim na penzionere i sve kategorije koje osećaju boljitak. U samom procesu evropskih integracija ne sumnjam da je Vlada napravila velike iskorake. Sada dolazi vreme kada treba da privučemo investitore da bi raspolagali sa većim novcem u budžetu Crne Gore i da otvorimo radna mesta. Verujem da će premijer i ministri uz pomoć parlamenta uspeti da odgovore tom zadatku jer nam je cilj i interes da Crna Gora bude uspešna priča u regionu, da obezbedimo mir i stabilnost a sami ekonomski boljitak vidimo da je situacija sve bolja“, rekao je Mandić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar