Konavle, droga, čistačica
Foto: Shutterstock

Zbog konzumiranja bombona u kojima je bila droga dve ženske osobe iz Konavala su zatražile medicinsku pomoć i na sreću, ceo slučaj imao je srećan ishod, navode hrvatski mediji.

Dve čistačice u Dubrovniku pojele su bombone iz činije koja se nalazila u jednoj luksuznoj dubrovničkoj vili u kojoj su radile. Jednoj od njih je jako pozlilo, te je odvezena u dubrovačku bolnicu.

Njeno zdravstveno stanje je bilo uznemirujuće, prenosi „Dubrovniknet.hr„.

Kako navodi ovaj portal, druga ženska osoba spletom okolnosti takođe je pojela bombone, nakon čega je i njoj pozlilo, te je i ona zatražila medicinsku pomoć. Budući da su lekari posumnjali u to kako razlog njihovih veoma ozbiljnih zdravstvenih poteškoća “leži” u bombonima koje su konzumirale, one su predate policiji na veštačenje.

PROČITAJTE JOŠ

Policija je pomenutom portalu, bez iznošenja ikakvih detalja, potvrdila događaj, ističući kako je istraga još u toku, kao i veštačenje.

Vila se nalazila u Konavlima, pored Dubrovnika, u jednoj kući za odmor koja je bila iznajmljena stranim državljanima, dok su žene koje su u njoj radile lokalne stanovnice.

BONUS VIDEO: Dodela međunarodne nagrade EMI u Dubrovniku: Poznati iz regiona otkrili svoje omiljene telenovele

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare