Foto: 20thCentFox / Everett / Profimedia, EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Producent Simpsonovih tvrdi da je ovaj crtani film još jednom predvideo budućnost, nakon to je Donald Tramp najavio da će se ponovo kandidovati za predsednika SAD 2024. godine.

Scenarista Simpsonovih Al Džin je podelio snimak iz epizode iz 2015. godine na kojem je Homer Simpson, a u pozadini se nalazi znak na kojem piše „Tramp 2024“.

To dolazi pošto je bivši američki predsednik u utorak rekao da će zvanično pokrenuti treću kampanju za Belu kuću.

Pisci serije Simpsonovi su prethodnih godina stekli reputaciju za predviđanje događaja u stvarnom svetu, nagoveštavajući još 2000. godine da će Tramp jednog dana biti predsednik.

Simpsonovi Foto:Twitter.com/AlJean

U epizodi pod nazivom „Bart u budućnosti“ prikazana je Lisa Simpson kao predsednica koja govori savetnicima „kao što znate nasledili smo prilično smanjenje budžeta od predsednika Trampa“.

Džin je ranije rekao novinskoj agenciji PA da postoje dve vrste predviđanja u Simpsonovima i da je predviđanje za Trampa „luda slučajnost“.

Njegove primedbe su usledile ranije ove godine nakon izbijanja rata u Ukrajini, kada su šefovi emisije naručili posebnu epizodu u znak solidarnosti sa Ukrajinom.

Sličan senario o događajima u Ukrajini je takođe ranije prikazan u jednoj epizodi.

Epizoda iz 1998. godine šali se da se SSSR nikad nije raspao dok su vojne trupe i tenkovi stizali na ulice, a da je Berlinski zid vaskrsao.

Džin je rekao da je tužan što se ovo obistinilo, ali da nije iznenađen.

„Rečeno je da postoje dva predviđanja u Simpsonovima. Postoje lude slučajnosti kao što je Tramp, a postoje i one za koje sam tužan što su se ostvarile, ali nisam iznenađen“, naveo je.

BONUS VIDEO: Ko je Džo Bajden

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar