Foto: Instragram

Andrea Sanšajn (53) postala je zvezda društvenih mreža kada su je pratioci proglasili "najseksi bakom" na Instagramu.

Za britanske medije ona je otkrila kako joj mnogi pratioci šalju poruke, pokušavaju da uspostave kontakt s njom i dobiju broj telefona. Ponekad su to mladići i od 20 godina, mlađi od njenih sinova.

„Meni je to smešno, smejem se takvim porukama. Ja sam seksi i to je to, a mnogo vremena provodim i vežbajući. Želim da budem fit“, otkriva ona, a prenosi Jutarnji list.

Porodica joj u svemu pruža podršku, ali njeno ponašanje na društvenim mrežama ipak smeta jednom članu porodice, a to je njen devetogodišnji unuk.

„On je malo sramežljiv. Voli da priča o meni, ali nekada primetim da mu nije prijatno da gleda moje izazovne fotke, ili kada ih gledaju njegovi prijatelji“, kaže i dodaje da je ostatak porodice ponosan na nju.

Andrea, rodom iz Brazila, živi u Londonu, a kaže da joj je popularnost tolika da ne može ni do teretane bez da je slede horde muškaraca koji je prepoznaju po fotografijama s društvenih mreža.

„Uleti su im uvek isti. Izmotavaju se, izvinjavaju na smetnji… Uvek, kao, trebaju nekakvu pomoć… Kažu mi da odlično izgledam i da sigurno mnogo vežbam pa traže savete od mene za zdrav život. A onda dođu do onog što zapravo misle, pa me pitaju što radim kasnije uveče“, govori seksi baka koja je karijeru influenserke započela još 2006., kada joj se raspao brak u kojem je dobila trojicu sinova.

„Bilo je to vrlo bolno razdoblje za mene. Razvod me jako iznenadio, verovala sam da smo suprug i ja srećni i skladni. Osećala sam se jadno. Bila sam na ivici, a onda sam odlučila da promenim život i posvetila se vežbama. Svakim treningom sve više sam uživala. Otkrila sam zver u sebi“, kaže ona i poručuje da je sada spremna za novu ljubav, čak i sa mlađim muškarcem.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare