Foto: Polícia Civil

Luiz Antonio Santos Silva iz Brazila uhapšen je nakon što je otkriveno da je svoju suprugu i dvoje dece držao u zatočeništvu 17 godina.

Porodica je u četvrtak spasena iz kuće horora zapadno od Rio de Žaneira. Po dolasku u kuću policajci su zatekli dvoje dece starosti 19 i 22 godina kako vezane i izgladnele leže na podu. U susednoj sobi ležala je, kasnije će se ispostaviti, njihova majka, piše BBC.

Žena je nakon spasavanja ispričala da joj je muž rekao da iz kuće može da izađe samo mrtva. Ispričala je da su ona i dvoje dece nekada po tri dana bili bez hrane i da ih je Silva gotovo svakodnevno fizički zlostavljao.

Njih dvoje su u braku bili 23 godine.

Policija je objavila fotografije oronulu kuće u kojoj su držani. Kapetan vojne policije Vilijam Olivera rekao deca, zbog neuhranjenosti, izgledaju dosta mlađe.

Pročitajte još:

Nakon što su spaseni, prebačeni su u bolnicu na lečenje zbog teške dehidracije i pothranjenosti.

Služba za unutrašnje poslove civilne policije otvorila je istragu o tome zašto porodica nije spasena ranije, jer kako prenose tamošnji mediji nadležnim organima je u kakvom se stanju nalazi porodica prijavljeno još 2020. godine.

BONUS VIDEO Horor u Zmajevu: Pronađena tela brata i sestre

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar