Foto: Neva Zganec/PIXSELL

U nedelju popodne, malo pre 15 sati, u prostorijama DORH-a u Selskoj ulici ispitan je redar Kristijan K., uhapšen zbog sumnje da je ubio optuženog kriminalca Tomislava Sablju. Osim Kristijana K., uhapšen je i drugi muškarac kojeg se dovodi u vezu s ubistvom. Kako nezvanično saznaje Jutarnji list, reč je o suspendovanom policajcu Dorianu M.

Tomislav Sabljo ubijen je hicima iz vatrenog oružja u subotu oko 4.40 sati u noćnom klubu Ritz u Ulici Florijana Andrašeca nakon fizičkog sukoba više osoba. Ubijeni Sabljo je optuženi iz Uskokove akcije „Tebra“ u kojoj je bio jedan od uhapšenih zbog krijumčarenja gotovo 16 tona marihuane, ali i paljenja automobila i uterivanja dugova.

POGLEDAJTE JOŠ:

Žena koja radi u kljubu rekla je za Jutarnji list da od buke zvučnika koji glasno odzvanja nije čula smrtonosne hice koji su ispaljeni nedaleko šanka. U klubu je više šankova, a ključna krimi scena odvila se uz šank koji je smešten levo od ulaza u glavni prostor kluba u koji se ulazi iz predvorja. Separei u kojima je Sabljo bio s društvom na kraju su kluba nasuprot ulaza. Iako je jutro, dosta je mračno, nekoliko osoba čisti klub, a na tapisonu ispod jednog visokog stola, pored nekoliko visokih barskih stolova i stolica, još je vidljiva krvava mrlja.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar