Kod zagrebačkog noćnog kluba "Ritz", noćas je ubijen Tomislav Sabljo. Protiv njega je podignuta optužnica kojom se tereti da je bio šef kriminalne grupe koja je u Hrvatsku prokrijumčarila 15,7 tona marihuane, kao i da je organizovao paljenje automobila i pripremao fizičke napade na čelnike Dinama i druge osobe. Jutarnji list je objavio da policija i dalje istražuje snimke sa nadzornih kamera kako bi utvrdila šta se dogodilo, a ovo su detalji pucnjave.

Kako saznaje list, Sabljo je ubijen kod ulaza u noćni klub, a navodno ga je ubio redar kluba Kristijan K, i to sa četiri metka. Navedeno je da je i Sabljo bio naoružan.

Dnevnik.hr objavio je ispovest čitateljke koja je svedočila ubistvu.

Ona je rekla da su se posetioci kluba sakrili iza stolova kada se čula pucnjava, jer su se plašili da se ne proširi po celom klubu.

Pročitajte još:

„Moje društvo je bilo za stolom i prošla su četiri sata kada je pored nas projurilo obezbeđenje ‘Ritz’-a. Shvatili smo da je reč o tučnjavi, pa smo to ignorisali. Nekoliko prijatelja od tih koji su se potukli obezbeđenje je izbacilo napolje. Nekoliko minuta nakon toga začula se pucnjava“, rekla je ona.

BONUS VIDEO Milanović: Anektirali smo Kosovo, mi i međunarodna zajednica smo ga oteli od Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar