Sana Marin
Sana Marin Foto:EPA-EFE/OLIVIER HOSLET

Premijerka Finske Sana Marin ponovo je u centru medijske pažnje zbog svog privatnog života. U medije su procurili snimci na kojima se vidi Marin kako "partija", peva i pleše sa prijateljima, ali i kolegama političarim, influenserima i radijskim i TV voditeljima.

„Život Sane Marin odudara od tradicionalnog stila premijera država što izaziva veliku pažnju i raspravu u javnosti“, naveo je finski portal Iltalehti uz pomenute snimke.

Najmlađa premijerka u Evropi ne vidi ništa sporno u snimcima.

„Plesala sam, pevala, slavila i radila legalne stvari. Ne znam da sam radila nešto nezakonito tako da ne vidim potrebu da policija interveniše. Provodila sam veče sa prijateljima. Pila sam malo, ne mnogo“, rekla je Marin.

Ipak, naglasila je kako je mislila da snimci koji su privatni neće biti objavljeni na društvenim mrežama.

Pročitajte još:

„Loše je to što su objavljeni. Imam porodični život, radim mnogo, ali svoje slobodno vreme provodim s prijateljima. Međutim, moram reći da se nisam drogirala“, poručila je premijerka.

Ovo nije prvi put da je premijerka Finske na udaru zbopg svog privatnog života. I ranije su se pojavljivali snimci na kojima se vidi da uživa u provodu, ali jedan objavljen 2021. godine doveo je Marin na stub srama.  Na tom snimku vide se kako uživa u noćnom klubu, iako je ranije bila u kontaktu s osobom koja je bila zaražena koronom.

Nakon toga, Marin se izvinila javnosti te je rekla kako je trebalo bolje da proveriti smernice kriznog štaba.

„Veoma mi je žao što nisam shvatila da moram to da uradim“, napisala je tada.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare