Rouz Hanberi, Kejt Midlton Foto: James Veysey/Shutterstock / Avalon / Profimedia, Chris Jackson/Pool Photo via AP, File

Rouz Hanberi prekinula je ćutanje u vezi tračeva da su ona i princ Vilijam u tajnoj vezi. Majka troje dece (40), putem advokata je poslala poruku dok se fanovi kraljevske porodice brinu za zdravlje Kejt Midlton.

Hanberi je rekla za Biznis Insajder preko svojih advokata da su tračevi da ima aferu s Vilijamom „potpuno netačni“. Glasine se šire o toj aferi još od 2019. godine, ali dosetigle su vrhunac kad je kraljevska palata objavila da će Kejt (42) da bude odsutna zbog operacije abdomena u januaru, prenosi Jutarnji list.

Kejt Midlton Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Meseci izostanka Kejt Midlton iz javnog života doveli su do brojnih spekulacija o braku nje i princa Vilijama (41) s kojim ima troje dece.

Stiven Kolber se uključio u rasprave u svom programu „The Late Show” prošle nedelje.

„Palata je uzdrmana nestankom Kejt Midlton. Pa sad, detektivi sa  nagađaju da bi Kejtina odsutnost mogla da bude povezana s aferom njenog supruga i budućeg engleskog kralja Vilijama”, započeo je.

Pročitajte još...

„Dakle, mislim da svi znamo ko je navodna druga žena. Recite to sa mnom – markiza Rouz, kakvo lepo ime“, našalio se Kolbert.

Kejtin predstavnik za medije rekao je za „Pejdž siks“ kako se princeza i dalje na oporavlja od „planirane abdominalne operacije“ i da se neće vratiti svojim dužnostima pre Uskrsa. Samo nedelju dana ranije princeza je objavila izmenjenu fotografiju sebe sa svoje troje dece u čast Dana majki. Osim raznih grešaka u fotošopu, Kejt na fotografiji nije nosila svoj dijamantski verenički prsten.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare