Chrystal Frost Foto: Luverne Police Department

Nastavnica matematike iz Alabame u privatnoj hrišćanskoj školi optužena je za seks sa dva tinejdžera koji su bili njeni učenici, prema nalogu za hapšenje koji je dobio Foks njuz didžital.

Kristal Frost (35) udata majka troje dece, dala je ostavku prošlog meseca u školi, nakon što je navodno uhvaćena kako razmenjuje eksplicitne fotografije sa studentom na Snepčetu.

„Frost je poslala nepristojnu fotografiju i zamolila je učenika da pošalje fotografiju svojih trbušnih mišića“, navodi se u policijskom izveštaju.

Škola je dobila anonimnu dojavu da 15-godišnji učenik, identifikovan kao GT, ima „fotografiju golih grudi nastavnice matematike na svom telefonu“, koju je podelio sa nekim drugovima iz razreda.

Administrator se suočio sa nastavnicom, koja je navodno „priznala drugu fotografiju koju je poslala navijačicama gde je povukla šorts dozvoljavajući da joj se vidi zadnjica“. Istakla je da ju je snimila i poslala kao šalu.

Frost je dala ostavku 24. avgusta, a sutradan je škola prijavila incident policiji u Luvernu, koja je pokrenula istragu.

Učenik je rekao policiji da mu je GT pokazao fotografiju grudi. Rekao je da su GT i nastavica bili intimni.

U intervjuu od 29. avgusta, GT je priznao da mu je nastavnica poslala razvratnu fotografiju, a zatim da mu je ponudila seks.

Sastajali su se na komadu zemlje u vlasništvu njegove porodice u okrugu Pajk najmanje četiri puta.

Jednom drugom prilikom, kada je išao da nahrani pse kao deo svojih poslova, ona ga je srela.

Student je rekao da je prekinuo uznemirujuću vezu početkom leta.

Policija je pronašla drugog tinejdžera, 16-godišnjeg učenika identifikovanog kao AP, koji je bio učenik pomenute nastavnice prethodne školske godine.

Frost je navodno koristila istu taktiku da ga napadne.

Nakon što je počeo da školuje kod kuće, Frost mu je navodno poslala fotografiju njenih grudi pre nego što ga je pitala da li zna gde da ima seks, navodi se u policijskom izveštaju.

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dvoje su se samo jednom sreli na farmi, gde su navodno imali oralni seks i intimne odnose.

„Nastavnica nije razgovarala sa njim od dolaska do završetka seksualnog kontakta“, navodi se u izveštaju.

Nakon susreta, Frost je navodno poslala još dve lascivne fotografije, a zatim ga blokirala na Snepčetu.

U policijskom razgovoru, Frost je navodno priznala razvratno ponašanje i uhapšena je.

Ona se tereti da je putovala u susret detetu zbog nezakonitog seksualnog čina, elektronskog nagovaranja deteta, dve tačke optužnice za seksualni čin kao radnica škole i dve tačke da je službenica škole delila nepristojan materijal učeniku.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar