Foto: Printscreen

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem se vidi kako komšije herojski spasavaju majku iz požara u kući koji je namerno zapalila.

Sabinu Khanom (27), njen komšija Geri Barouz je spasio samom nekoliko trenutaka pre što je njen dom u Njuportu u Velsu zahvatio plamen.

Barouz je zaustavio Sabinu samo nekoliko metara od ulaznih vrata nakon što je Khanom uletala u stan koji se punio dimom i povikala: „Moram da uzmem odeću za svoju bebu“.

Dramatično spasavanje snimile su nadzorne kamere i snimak je prikazan na sudu u Kardifu, dok je Khanom završila u zatvoru zbog podmetanja požara.

Sud je čuo da je Khanom namerno pokrenula požar tako to je zapalila loptice maramica na svojoj sofi.

Dva dečaka koji su prolazili na bickalama, videli su sofu u plamenu i prijavili su to svojoj majci koja je odmah pozvala vagrogasce.

Vatrogasci su stigli za nekoliko minuta nakon što je Khanom izvučena iz stana, a onda se dogodila eksplozija od koje su popucali prozori.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je priznala krivicu za podmetanje požara iz nesmotrenosti. Ona je osuđena na dve godine i šest meseci zatvora.

Njen branilac je rekao da Khanom pati od poremećaja ličnosti i PTSD i istakao je da je koristila alkohol i drogu. Naveo je da nije imala nameru da ikoga povredi požarom.

BONUS VIDEO: Pucnjava u gej klubu u Kolorado Springsu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar