Foto: Cameron CountySheriff's Office

Muškarac iz Teksasa navodno je priznao da je ubio svoju ženu zbog "problema sa ljubomorom", navodi šerifova kancelarija.

Kancelarija šerifa okruga Kameron napisala je u objavi na Fejsbuku da je 22-godišnja Džoslin Morales pronađena mrtva u sredu uveče oko 20.30.

Tokom prve istrage, policija kaže da je pronađeno „nekoliko anomalija“ i da se posumnjalo da smrt Moralesove nije bila prirodna.

Foto: Cameron CountySheriff’s Office

Abel Đovani Nava, Moralesin vanbračni suprug, uhapšen je manje od 15 sati nakon ubistva i navodno je dao potpuno priznanje, prenosi Fox njuz.

„Jednom u kancelariji šerifa okruga Kameron, Abel Đovani Nava je dao potpuno priznanje o tome kako je počinio ovaj zločin protiv sopstvenog supružnika zbog problema sa ljubomorom“, napisala je šerifova kancelarija.

Foto: Cameron CountySheriff’s Office

Okružni tužilac okruga Kameron Luis V. Saenz rekao je u objavi na Fejsbuku da je Nava pobegao sa lica mesta i da se veruje da je „potražio utočište u Starom Meksiku“, što je pokrenulo pretragu u blizini mostova i ulaznih luka u Sjedinjene Države.

PROČITAJTE JOŠ:

Zatim je pronađen u parkiranom automobilu na praznom parkingu u Linkoln parku u Braunsvilu u Teksasu i uhapšen od strane policije.

Stranica GoFundMe, postavljena od strane sestre ubijene žene, navodi da je njena porodica „potpuno slomljenog srca“.

Foto: Cameron CountySheriff’s Office

„Prelepa duša koja je živela za svog sina kojeg je duboko volela i nije zaslužila da joj se oduzme život“, napisala je Natali Ramirez.

Nava se nalazi u zatvoru pod optužbom za ubistvo dok čeka na suđenje.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar