Brazil, motociklista, nesreća, preživeo
Foto: Printscreen/CCTV

Motociklista iz Brazila doživeo je iskustvo bliskog susreta sa smrću kada mu je glava završila pod točkovima autobusa. Srećom, muškarac je nosio kacigu koja se u kombinaciji sa odličnim refleksom vozača autobusa pokazala kao spasonosna.

Incident je snimljen sigurnosnom kamerom, a snimak je završio na Reditu zahvaljujući korisniku zvanom mclemente26. Kako vidimo, nesrećni muškarac je pao sa motocikla prilikom naglog kočenja, dok je pokušavao da izbegne zeleni autobus koji je skretao.

Ono što se zatim događa je vredno pažnje i zastrašujuće u isto vreme. Nakon pada motociklista je završio tačno pod zadnjim točkovima autobusa u pokretu, prenosi Jutarnji list.

Glava mu je naizgled bila stisnuta ispod teškog vozila, ali kaciga se pokazala neprocenjivim dodatkom koji mu je spasio život. Pritom je vozač autobusa pritisnuo kočnicu i zaustavio vozilo na vreme.

PROČITAJTE JOŠ:

Nekoliko sekundi kasnije i dok je većina promatrača iščekivala tragediju, muškarac je počeo micati rukama i glavom, shvatajući koliko je srećan što je ostao živ nakon ovog šokantnog iskustva.

Neki ljudi su mu prišli i pomogli mu da ustane dok su mu podizali motocikl i pregledali oštećenu kacigu. Zanimljivo, još jedan motorista koji nije nosio kacigu prošao je pored i svedočio posledicama.

BONUS VIDEO: Kolaps i redovi pred kapijama Vimbldona

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar