Foto: social media/e2w

Odbegli majmun iz zoološkog vrta u Rusiji brutalno je napao ukrajinsku devojčicu u Moskvi koja je sa porodicom pobegla iz Ukrajine zbog rata. Napad se dogodio ispred kuće, a dete se sada bori za život.

Na snimku sigurnosne kamere se vidi kako životinja napada devojčicu i ujeda je, dok se njeni roditelji bore da je oslobode iz stiska odbeglog majmuna.

Devojčica po imenu Paulina sada je na intenzivnoj nezi nakon užasnog napada u elitnom naselju u blizini ruske prestonice. Njene povrede su u bolnici opisane kao teške.

Zadobila je posekotne ruku i nogu i imala je ozbiljan gubitak krvi. Majka i otac su čuli njene vriske iz dvorišta i požurili da je spasu. Majmun je nastavio da napada dete, čak i kada su je roditelji odvojili od njega.

„Roditelji su dotrčali i sa mukom oslobodili ćerku iz kandži životinje“, navedeno je izveštaju.

Majmun je pobegao iz zoološkog vrta koji je pripadao milioneru na susednom imaju i popeo se na ogradu. Zatim je napao Paulinu koja je bila na stepenicama blizu baštenskog bazena, a incident su snimile nadzorne kamere.

Druga deca su viđena kako beže nakon što je majmun došao i napao devojčicu. Na snimku se vidi kako majmun vuče dete na zemlju.

PROČITAJTE JOŠ:

Izveštaji su pokazali da bogati susedi iz čijeg je dvorišta pobegao majmun, takođe drže i slonove, vukove i druge divlje životinje. U pitanju je kuća supruge istaknutog moskovskog advokata.

Policija sada istražuje slučaj, nakon što su roditelji devojčice prijavili napad. Video pogledajte OVDE.

BONUS VIDEO: Krokodil se spušta niz tobogan

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Komentari

Svi komentari (0)