Foto: Reuters/EPA/Profimedia/Shuttersrock

Od kada je počela svoju vezu sa Harijem, Megan Markl proživljava "teror" od strane britanskih medija koji je predstavljaju kao pomahnitalu, razmaženu i egoističnu. Ali, nova knjiga Valentina Lu "Porodica Vindzor: Skrivena moć iza krune", otkriva da to nije daleko od istine, kao i da je njenim izlivima besa prisustvovala i kraljica Elizabeta II lično.

Naime, tokom priprema za venčanja Megan Markl i Harija organizovana je degustacija svadbenog menija u Vindzoru.

Na obilnoj trpezi se našlo i specijalno pripremljeno jaje, i jedan od ljudi iz osoblja zamolio je Markl da ga proba, piše Dejli Mejl.

Međutim, ova molba je razbesnela vojvotkinju od Saseksa.

Foto: REUTERS/Hannah McKay/Pool

„Prilično se uznemirila i histerično rekla da jela moraju da budu veganska i makrobiotička“, rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Ovaj ispad mlade Markl je razbesneo kraljicu.

„Megan, u ovoj porodici ne razgovaramo tako sa ljudima“, rekla joj je Elizabeta.

Kako je Megan nastavila da bude uporna u svojoj nameri da se ispoštuju njeni zahtevi, kraljica je bivala sve besnija. Dodatni „udarac“ zadao joj je i omiljeni Hari koji je takođe insistirao da se usliše prohtevi njegove tadašnje devojke.

Foto: TANJUG/AP Photo/John Minchillo

„Ono što Megan želi, Megan mora da dobije“, rekao je Hari pred svojom porodicom.

Zbog takvog ponašanja Elizabeta ga je opomenula pred svima.

Pročitajte još:

Kraljicu iznenadilo to što Megan nosi belu venčanicu

Elizabeta nije bila saglasna i sa tim da Markl nosi čisto belu venčanicu, jer brak sa Harijem nije bio njen prvi brak.

„Možda je to staromodno, ali kraljica je bila pobornik toga da ako ste ranije bili u braku, niste skroz obučeni u belo na dan venčanja“, naveo je izvor.

Izvor otkriva i da je uzrok glasnih svađa u danima koji su prethodili venčanju bio i to što je Markl želela da Elizabetinu kraljevsku tijaru koja joj nije bila namenjena.

Knjiga otkriva još mnogo „prljavih tajni“

Ova knjiga, razotkriva i loš odnos Megan prema zaposlenima. Navodi se da je bila toliko surova, da je jednom prilikom morao da interveniše i princ Vilijam koji je tada pokušavao da uteši uplakanu asistentkinju i uveri je da zapravo radi dobro svoj posao. Megan je maltretirala i ona „visoko kotirane“ članove osoblja.

Naime, nakon što su se Megan i Hari venčali, njihovom timu se pridružila Samanta Koen, bivša kraljičina pomoćnica.

U knjizi se navodi da su i nju maltretirali i da im ono što ona radi nikada nije bilo dovoljno dobro.

„Koen mi je uvek jasno stavljala do znanja da je to kao da radi za tinejdžere. Bili su nemogući i dovodili su je do tačke pucanja. Osećala se jadno“, rekao je jedan od izvora blizak kraljevskoj porodici.

Ipak, vojvotkinjini advokati negirali su 2021. da negirali bilo kakvo maltretiranje Koen, rekavši da je par uvek bio zahvalan na njenoj podršci i posvećenosti.

Ni Hari nije bolji

Ova knjiga otkriva i mračnu stranu Harija. Navodi se kako je vojvoda od Saseksa tokom čitavog života znao da nikada neće doći na presto i da će ga u „trci ka tronu“ prestići čak i njegovi bratanci – deca njegovog brata princa Vilijama, Hari je tokom čitavog odrastanja imao strah od toga da će biti potpuno odbačen.

BONUS VIDEO Ispraćaj kraljice Elizabete iz prvog reda

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar