Foto: Printscreen/TikTok/loulabelle1000

O zaoštrenim odnosima između princa Harija i njegove supruge Megan spekuliše se već nekoliko nedelja, a jedan snimak nastao na sahrani kraljice Elizabete dodatno je uzburkao javnost.

Naime, na snimku koji je postao viralan na TikToku, vidi se kako Hari tokom ceremonije sahrane svoje bake svoju suprugu gleda ljutito.

@loulabelle1000 Not today Meghan… #thequeen #thequeensfuneral #queenfuneral #harryandmeghan #queenelizabeth #kingcharles #charlesandcamilla #princeharry #meghanmarkle #princewilliam #princesscharlotte #princegeorge #katemiddleton #royalfamily #westminsterhall #queenelizabethii #godsavethequeen #harryandmegan #meghanmarkleedit #queenelizabethiifuneral #funeralqueenelizabeth ♬ Oh No - Kreepa

Na društvenim mrežama su mnogi komentarisali kako su Hariju „oči pune mržnje“.

Razlog ljutnje mogao bi da bude javno poniženje koje Hari doživeo tokom jučerašnje sahrane.

Princ Hari Foto: LOIC VENANCE / AFP / Profimedia

Naime, Harija je porodica još jednom javno ponizila stavivši ga u „isti koš“ sa seksualnim prestupnikom princom Endruom. Naime, dok su ostali članovi kraljevske porodice u povorci koja je pratila kovčeg šetali obučeni u vojne uniforme, njih dvojica su šetali kraj njih u običnim odelima.

Pročitajte još:

Taj detalj, nije promakao britanskim tabloidima, koji sugerišu da ovo jasnije nego ikada oslikava stanje u njihovoj porodici.

Navode kako je ovim potezom svima stavljeno do znanja da princ Endru koji je omražen zbog seksualnih prestupa i princ Hari, omražen zbog napuštanja porodice i iznošenja njenih mračnih tajni, imaju jednak položaj u očima ostalih članova kraljevske porodice.

I tokom prethodnih dana je bilo naznaka da su Hari i Megan nepoželjni.

Pre svega, u danu uoči sahrane palata je objavila kako će se kretati povorka koja će pratiti sanduk kraljice, kao i redosled ljudi u njoj. Očekivano, na čelu su se našli kralj Čarls sa suprugom Kamilom, a iza njega mlađa braća prinčevi Endru i Edvard, kao i sestra En.

Kako je Vilijam nedavno postao princ od Velsa i zvanični naslednik krune, on i Kejt Midlton – princeza od Velsa hodali su iza dece kraljice Elizabete.

Foto: REUTERS/Phil Noble/Pool

Međutim, sledeći red je šokirao britansku javnost i ponovo uneo sumnje u odnos princa Harija sa ostatkom porodice.

Ispred njega i njegove supruge hodala su Vilijamova deca – princ Džordž i princeza Šarlot. Mnogi su činjenicu da su Hari i Megan pozicionirani iza svojih nećaka protumačili kao dokaz da ih porodica, koju su napustili kada su se odselili iz Bakingamske palate ih smatra najmanje bitnim.

BONUS VIDEO Ispraćaj kraljice Elizabete iz prvog reda

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (3)