Foto: Printscreen/Twitter/London & UK Street News

Muškarac je zadobio povrede opasne po život nakon brutalne tuče sa drugim muškarcem, tokom koje su obojica potegli mačete na glavnom putu u Londonu.

Par je viđen kako se tuče na A127 u Romfordu oko 15.50 dok su građani bespomoćno stajali u blizini.

Vozači su ostali u svojim automobilima dok su dvojica muškaraca nastavila žestoke napade. Činilo se da su obojica bili naoružani velikim noževima tipa mačeta.

Portparol Metropoliten policije potvrdio je da je jedan od muškaraca sada u bolnici sa povredama opasnim po život.

Prolaznik je snimio tuču i podelio je video na društvenim mrežama.

Čuje se kako govori: „O s*anje, o moji dani, o moji.“ Druga osoba viče „oi, oi“ dok su vozači trubili u pokušaju da prekinu sukob.

Met policija je u saopštenju navela: „Policija je pozvana oko 15:50 časova u petak, 13. januara, na tuču između dve osobe u oblasti Galovs Korner u Harold Vudu.

„Jedan muškarac je prebačen u bolnicu. Njegovo stanje se trenutno vodi kao životno ugroženo. Detektivi iz Met policije istražuju slučaj. U ovoj fazi nije bilo hapšenja. Mole se svi svedoci ili bilo ko sa informacijama da nas kontaktira“, navodi se.

PROČITAJTE JOŠ:

Portparol londonske hitne pomoći takođe se oglasio o incidenu.

„Pozvani smo danas u 15.52 (13. januara) u vezi sa izveštajem o ubadanju nožem u Sautend Arterial Roadu u Romfordu. Poslali smo ekipu hitne pomoći, bolničara u automobilu za brzo reagovanje i službenika za reagovanje na incidente. Obradili smo čoveka na licu mesta i odvezli ga u glavni centar za traumatologiju kao prioritet“, navodi se.

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar