Reyna Elizabeth Flores-Rosales Foto: Salt Lake County

Majka je mučila i na kraju ubila svog šestogodišnjeg sina zbog "problema sa obučavanjem oko korišćenja noše" nakon što joj je on vraćen, nakon što je neko vreme proveo sa svojom hraniteljskom porodicom.

Rejna Elizabet Flores-Rosales je mučila i spalila svog sina pre nego što ga je ubila zbog problema sa obučavanjem noše – i sada se suočava sa životom iza rešetaka.

Sudija trećeg okruga Daglas Hogan opisao je postupke Flores-Rosales kao „užasne na najgori način“ i „posebno uznemirujuće“, dodajući da se nikada nije susreo sa takvim slučajem.

Zla mama osuđena je na 30 godina zatvora zbog ubistva svog šestogodišnjeg sina Norlina Kruza u Solt Lejk Sitiju, u američkoj državi Juta 2019. godine.

Lekari su otkrili da mali Norlin ne reaguje nakon što je njegova majka pozvala hitnu 25. februara 2019. godine.

Dete je navodno pronađeno bez pulsa i odvedeno je u bolnicu na lečenje nakon što je stabilizovano, a lekari su ga pregledali i rekli da je zadobilo višestruke povrede i ožiljke, uključujući slomljene kosti, opekotine i duboke posekotine, između ostalih povreda.

Norlin je zatim prebačen u primarnu dečiju bolnicu Intermountain na specijalizovano lečenje, ali je ubrzo nakon dolaska proglašen mrtvim.

Kasnije je utvrđeno da je uzrok njegove smrti namerna povreda glave tupim predmetom i Flores-Rosales je uhapšena.

PROČITAJTE JOŠ:

Istražitelji su kasnije utvrdili da je dečak u vreme smrti takođe bio gladan i da ga je Flores-Rosales ostavljala na noši dok ne obavi nuždu, a takođe je zaključavala frižider bravom za bicikl kako bi ga sprečila da jede.

Tužioci su takođe rekli da je žena redovno zakazivala lekarske preglede za sebe i svoje mlađe dete, neimenovano, ali da nikada ne bi zakazivala nijedan za Norlina.

Flores-Rosales je osuđena u februaru, a presuda je izrečena u ponedeljak, 15. maja.

Okružni tužilac okruga Salt Lejk Sim Gil rekao je u izjavi: „Današnja kazna je ono što mi kao zajednica možemo da učinimo za tragični gubitak Norlinovog života. Nikakvo vreme neće biti dovoljno dugo za zločin koji je ova optužena počinila i način na koji je to učinila“.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar