Foto: Printscreen/Facebook

Svet je ostao šokiran vešću da je majka iz Masačusetsa Lindzi Klensi udavila svoje troje dece, nakon čega je pokušala i sebi da oduzme život. Njen suprug sada je poslao potresnu poruku, u kojoj moli ljude da joj oproste, jer je "prava Lindzi" neizmerno volela svoju decu.

„Želim da vas sve zamolim da oprostite Lindzi, kao i ja. Prava Lindzi je bila velikodušna prema svima – meni, našoj deci, porodici, prijateljima i njenim pacijentima. Sama vlakna njene duše su ljubavna. Sve što joj sada želim je da nekako pronađe mir“, napisao je Patrik Klensi, prenosi Njujork post.

Potresne reči muža i oca slomljenog srca dolaze nakon što je Lindzi (32) u sredu optužena za ubistvo svoje petogodišnje ćerke Kore, trogodišnjeg sina Dosona i pokušaja ubistva 8-mesečnog sina Kalana.

Foto: Printscreen/Facebook

Kora i Doson su proglašeni mrtvima u bolnici. Iako medicinski islednik tek treba da utvrdi uzroke smrti, izgleda da su deca zadavljena.

Kalan, koji je u četvrtak napunio 8 meseci, prebačen je u kritičnom stanju u Bostonsku dečiju bolnicu, gde je preminuo u petak.

POGLEDAJTE JOŠ:

Lindzi je, prema navodima policije, zadavila svoje troje dece kada je njen muž Patrik otišao da kupi hranu. On se nakon izvesnog vremena vratio i zatekao decu „besvesnu, sa očiglednim znacima traume“.

Lindzi je nakon toga pokušala da oduzme sebi život, tako što je skočila kroz prozor, ali je preživela.

KAKO POTRAŽITI POMOĆ

Ako nisi siguran kome da se obratiš za pomoć, a osećaš da ti je potrebna, za početak, imaj na umu da je tvoj lekar opšte prakse u mogućnosti da te uputi stručnjaku za mentalno zdravlje i konsultovanje s njim je prvi korak ka lečenju. Ipak, ukoliko iz nekog razloga ne možeš tim putem, u nastavku su navedena mesta i ljudi koji te mogu uputiti ili koji pružaju dijagnostičke i terapijske usluge za depresiju.

Telefon: 011/7777000

PRVA POMOĆ

Psihocentrala

Telefon: 064 2288885

Email: [email protected].

Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević

Paunova 2; telefon: 011/2666 166, 011/2664 555

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar