Foto:shutterstock.

Krokodil "kućni ljubimac" ponovo je uhvaćen na popularnom turističkom mestu, a neki gosti su bili uplašeni činjenicom koliko im je krokodil bio blizu.

Krokodila je snimila Australijanka Deb Šnipins koja je u sredu objavila fotografije dok je bila na plaži Legijan na Baliju.

Slike gmizavaca pokazuju njegove noge i njušku čvrsto vezane, sa improvizovanim povezom za oči, dok su meštani stajali oko životinje.

Gospođa Šnipins je tvrdila da ga je spasilac izvukao iz mora za rep.

Ona je rekla da je stvorenje izgledalo loše dok je ležalo na pesku na drvenim štapovima, dok su ga nosili sa obale.

„Krokodil trenutno na plaži Legian. Veoma je mršav, kičma je veoma vidljiva i samo diše“, rekla je gospođa Šnipins.

„Meštanin mi je rekao da je to kućni ljubimac koji je pobegao iz kaveza. Policija ne želi da odgovara na pitanja šta će mu se dogoditi, verovatno će otići u zoološki vrt“, navodi se.

Pojedini korisnici društvenih mreža su bili zabrinuti što je krokodil pronađen tako blizu letovališta, dok su drugi bili zabrinuti za sirotu životinju.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kako strašno za ovu jadnu životinju, mogu da zamislim koliko je uznemiran“, rekao je jedan putnik.

„Očigledno mu je muka od kaveza!“ rekao je drugi, dok je jedan turista napisao: „I ja bih pobegao da sam gladan, jadan krokodil“.

„Nažalost, mislim da će ovo jadno stvorenje biti uspavano ako je njegovo stanje tako loše kao što izgleda“, rekao je drugi.

U međuvremenu, snimak istog krokodila kojeg gomila meštana i spasilaca nosi sa obale sa drvenim štapovima takođe je objavljen na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: Krokodil se spušta niz tobogan

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar