Foto: Chris Jackson / AFP / Profimedia

Kejt Midlton pojavila se danas ispred u Vindzoru kako bi sa suprugom princom od Velsa kao i sa Megan Markl i princom Harijem pogledala šta su poštovaoci kraljice Elizabete II ostavili u njenu čast. Princeza od Velsa zahvalila se okupljenima na podršci, a u razgovoru sa najmlađima otkrila je više nego važan detalj.

Jedna žena, koja je danas u Vindzoru bila pored Kejt Midlton dok je princeza pričala sa decom, rekla je da je čula kako Kejt govori o tome šta je njen najmlađi sin Lui rekao o kraljičinoj smrti.

„Luj je rekao – baka je makar sada sa pradedom“, rekal je princeza od Velsa Kejt Midlton.

Ona je otkrila da je Kejt hrabrila mališane, a zatim je druga žena koja je prisustvovala današnjem okupljanju članova britanske porodice rekkla da je „bilo zaista lepo videti ih zajedno“, prenosi „Dejli mejl“.

„Osećala sam se toliko emotivno,  pomislila sam da bi se kraljici to dopalo. Samo se nadam da će i ubuduće ostati u takvim odnosima i da će braća, kao i porodice ostati zajedno“, rekkla je ona.

Rečenica princa Luija Artura Čarlsa (4) dosta se komentariše, a reči dečaka ganule su mnoge. Najmlađe dete princa i princeze od Velsa bio je prava zvezda proslave Platinastog jubileja kraljice Elizabete II, u junu u Londonu.

Preslatkim grimasama pridobio je simpatije svetske javnosti, a ostaće upamćeno kako je razgovarao sa prabakom na balkonu Bakingemske palate tokom tradicionalne proslave „Trooping the Colour“.

Kejt Midlton i princ Vilijam imaju i ćerku princezu Šarlot Elizabet Dajanu (7) i sina Džordža Luija Aleksandra (12). Poznati par preselio se nedavno sa decom u Vindzor kako bi mališani provodili što više vremena sa kraljicom.

BONUS VIDEO: Umrla kraljica Elizabeta II

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar