Milorad Dodik i Aca Lukas Foto: Printscreen/TikTok

U noći pre početka izborne tišine u Banjaluci, održan je završni miting SNSD, nakon kog je usledio koncert Svetlane Cece Ražnatović i Ace Lukasa, i to na platou kod Administrativnog centra Republike Srpske. I ovog puta se lider ove partije Milorad Dodik, koji se kandidovao za mesto predsednika Republike Srpske, latio mikrofona i zajedno sa estradnim pevačem otpevao "Ne može nam niko ništa".

Ovaj snimak postao je viralan na TikToku, a korisnici komentarišu kako je Dodik „rasterao publiku svojim pevanjem“.

@vrba.je Aca Lukas gleda suze lije #fypシ #viral #foryou ♬ original sound - Lana

Inače, ovaj koncert je izazvao veliku polemiku u RS, budući da su tamošnji mediji pisali kako su zaposleni u Vladi dobili naredbu da u četvrtak i petak zbog Cecinog i Lukasovog koncerta neće moći koristiti parking ispred zgrade Vlade Republike Srpske.

Takođe, SNSD-ovi funkcioneri, vršioci dužnosti direktora i aktivisti dobili su zadatak da dovedu što više ljudi iz Republike Srpske na završni miting pozivom da idu na koncerte Cece i Ace Lukasa.

Pročitajte još:

Zaposlenima u republičkim institucijama, ustanovama, preduzećima su, kako navodi BN, pretili otkazom ukoliko odbiju poziv da idu u Banjaluku. Neposredni rukovodioci su bili zaduženi da naprave spiskove onih koji idu.

BONUS VIDEO Vučić o Kosovu i Metohiji sa Porfirijem i Dodikom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare