Foto: Instagram/kolinda_gk, AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bivša predsednica Hrvatske verno je pratila sve utakmice svoje reprezentacije na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Dohi. Ipak, nije se vratila zajedno sa "vatrenima" u Hrvatsku, već je ostala i na finalu Mundijala, što je podgrejalo spekulacije da je njen cilj bio da se nađe u blizini starog prijatelja francuskog predsednika Emanuela Makrona. Ove tvrdnje delimično potvrđuju njene sinoćnje objave na Instagramu.

Naime, na utakmici između Argentine i Francuske, Kolinda nije skidala pogled sa Makrona.

Čak je i snimila reakcije Makornove euforične reakcije na sva tri gola francuske reprezentacije i sve to podelila na društvenim mrežama.

Njen potez je izazvao brojne reakcije na Tviteru.

„Objavio je jutros jedan portal slike koje je snimila Kolinda. Od desetak slika na devet je Makron. Kolinda već neko vreme traži novog muža pa je zbog Makrona ostala na finalu. Lepo se doterala, ali on se nekako izvukao uz pomoć supruge koja je bila s njim. Ko je sledeći“, napisao je jedan od korisnika.

Na potez bivše hrvatske predsednice odreagovali su i građani Francuske.

„Ali Kolinda je zaljubljena u Makrona. Nije moguće“, Kolinda više nije postavljala ništa na mreže nakon poraza Francuske, sve ovo me podseća na finale iz 2018. godine“, samo su neki od tvitova na francuskom jeziku.

Pročitajte još:

Podsetimo, fudbalska reprezentacija Argentine osvojila je Svetsko prvenstvo, pošto je u finalu u Dohi pobedila branioca titule Francusku posle jedanaesteraca sa 4:2, nakon što je posle regularnog dela i produžetaka bilo 3:3.

BONUS VIDEO Slavlje Argentinaca nakon pobede u polufinalu Svetskog prvenstva

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar