Kolinda Grabar Kitarovic
Kolinda Grabar Kitarović Foto:Greek photonews / Alamy / Alamy / Profimedia

Bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović objavila je fotografiju na kojoj pozira u haljini koja ističe struk, a za svoj izgled dobila je brojne komplimente.

Ona je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju s Međunarodnog bezbednosnog foruma, za koji je obukla elegantnu crnu haljinu koja ističe struk, a u komentarima je dobila brojne komplimente, ali i izlive ljubavi.

„Zaljubljen sam u tebe“, „Predivna bila i ostala“, „Uvek simpatična i lepa“, „Izgledaš prekrasno“, „Volim te, Kolinda“, nanizali su se komentari, a javili su joj se i obožavatelji iz drugih zemalja.

„Ti si jedinstvena dama. Uvek sam zavideo ljudima u tvojoj zemlji na brižnom i posvećenom vođi poput tebe. Voleo bih da moja zemlja ima takvog vođu“, poručio joj je jedan obožavatelj koji nije iz Hrvatske, dok je drugi, koji je iz španskog govornog područja, istakao kako na njegovom jeziku linda znači lepa.

Bivša predsednica sprema se za odlazak u Katar, u kojem će bodriti fudbalsku reprezentaciju Hrvatske na Svetskom prvenstvu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar