Simone Bryna Kim Foto: Miami-Dade County

Mlada žena je odvedena sa leta Frontier Erlajnsa na Međunarodnom aerodromu u Majamiju nakon što se posvađala sa drugim putnikom dok se ukrcavala.

Simon Brina Kim (24) iz Kilina u Teksasu, uhapšena je u utorak popodne nakon što su policajci Majami-Dejda morali da je iznesu sa leta.

Avion se spremao da krene u Filadelfiju kada su se Kim i još jedan putnik suočili u prolazu.

„Ja sam šta god želiš. Prebiću te jebote. Na čemu pokušavaš da budeš?“, može se čuti kako Kim govori čoveku.

„Jedna stvar, razvaliću te“, rekla je dok se naginjala oko žene koja je pokušavala da smiri situaciju da vikne na muškarca. „Ako si pravi, pokaži mi šta imaš. Prebiću te jebeno na ovom sedištu, garantujem ti, garantujem ti“, rekla je ona.

Vidi se da član posade u žutom prsluku traži od Kim da ode, ali je ona odbila, zbog čega je policija reagovala. Kada je ona ponovo odbila, policija je zamolila sve da izađu iz aviona, navodi Lokal 10 njuz.

Kada je Kim obaveštena da je uhapšena, počela je da „gura i da se povlači“ od policajaca, a neke od njih je ogrebala i ugrizla. Kasnije je izvedena iz aviona i odvedena u zatvor.

Video iz unutrašnjosti aviona prikazuje grupu policajaca kako je ispraćaju sa leta. Dok su stigli do kraja stepeništa, četvorica policajaca su morala da je odnesu do policijskih kola.

PROČITAJTE JOŠ:

Policajci su pokušali da joj stave lisice za noge, ali je počela da ih udara kada su to uradili. Takođe je umalo srušila policajca niz stepenice.

Bila je smeštena u popravni centar, a kasnije je pritvorena.

Kim se suočava sa dva krivična dela zbog napada na policajca, jednim krivičnim delom zbog pružanja otpora policajcu uz nasilje i tri prekršaja zbog napada na policajca i još jednim prekršajem zbog neovlašćenog pristupa.

Kimin ispad je samo jedan od mnogih viđenih na američkim aerodromima od procvata putovanja nakon pandemije.

BONUS VIDEO: Masovna pucnjava na Univerzitetu Mičigen

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar