Foto:Twitter/Igor Dodik

Rezultati izbora nisu potvrđeni. Neke stvari su jasne, poput ubedljivog poraza Bakira Izetbegovića i pobeda Komšića i Cvijanović u trci za mesto u Predsedništvu BiH.

U Republici Srpskoj, sudeći prema ponašanju kandidata i ažuriranim rezutatima CIK-a, još nije jasno ko će biti predsednik i potpredsednik RS.

Milorad Dodik, proglasio je rano jutros izbornu pobedu u trci za predsednika RS, a isto je učinila i njegova protivnica Jelena Trivić.

Tokom izborne noći, slavili su i jedni i drugi, a mnogo pažnje na društvenim mrežama izazvala je objava Dodikovog sina i ćerke Igora i Gorice. Oni su izborne rezultate proslavili obučeni u majice na kojima su Milorad Dodik i Vladimir Putin, prenosi N1 BiH.

PROČITAJTE JOŠ:

Putin, predsednik zemlje koja vrši brutalnu agresiju na teritoriji Ukrajine i čije je delovanje osudio gotovo ceo svet jedan je od političkih idola Milorada Dodika. Nekoliko dana pre izbora Dodik je u Rusiji imao i sastanak sa ruskim predsednikom, jedan je od retkih državnika iz Evrope koji je posetio Putina.

BONUS VIDEO: Dodik proglasio pobedu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar