Donald i Melanija Tramp Foto: EPA-EFE/Chris Kleponis / POOL

Prema pisanju medija, Melanija Tramp se "krije" u Mar-a-Lagu na Floridi i zabrinuta je kako na njenog sina Barona može da utiče činjenica da bi otac mogao da mu bude uhapšen.

„Ona nije izlazila na večere i događaje u Mar-a-Lagu. On se ponaša kao da je sve normalno, ali ona nije bila društvena“, rekla je osoba upoznata sa slučajem.

„Ona želi da bude podalje od toga. Ona želi da zaštiti Barona, koji sada ima 17 godina“, dodao je izvor.

Trampova ćerka Ivanka i njen suprug Džared Kušner, oboje bivši savetnici Bele kuće, takođe su, kako se navodi, ostali na distanci, nakon što su nagovestili da neće učestvovati u Trampovoj predsedničkoj kampanji 2024. godine.

Tramp se, u međuvremenu, držao uobičajenog posla, a u četvrtak je primećen kako izgleda bezbrižno dok je igrao golf na svom terenu u Vest Palm Biču.

Najvatrenije pristalice bivšeg predsednika okupile su se nakon što je najavio da će biti uhapšen ove nedelje, organizujući demonstracije ispred njegove rezidencije Mar-a-Lago u Palm Biču.

Međutim, Trampovo predviđanje da će biti uhapšen prošlog utorka nije se obistinilo, a velika porota na Menhetnu poslata je kući najranije do sledeće nedelje pre bilo kakvog glasanja o istorijskoj optužnici bivšeg predsednika.

Velika porota je čula optužbe o tajnom novcu isplaćenom u Trampovo ime tokom predsedničke kampanje 2016. porno zvezdi Stormi Danijels koja kaže da je imala seksualni odnos sa njim godinama ranije. Tramp negira aferu i bilo kakvu nepravdu.

Tramp je u četvrtak tvrdio da je u njegovoj kancelariji „potpuni nered“ i zahtevao da tužilac Breg odustane od slučaja.

U postu na svojoj društvenoj mreži u četvrtak uveče, on je zloslutno upozorio na „potencijalnu smrt i uništenje u takvoj lažnoj optužbi“, rekavši da bi to bilo „katastrofalno za SAD“.

PROČITAJTE JOŠ:

Ne imenujući Brega, nazvao je tužioca „degenerisanim psihopatom koji zaista mrzi SAD!“

Ali između davanja izjava i objavljivanja postova na svojoj društvenoj mreži, on je takođe podelio sliku glumca i navijače Džona Vojta na poligonu golf kluba.

Kasnije se mogao videti u popodnevnim satima u svojoj zaštitnoj crvenoj MAGA kapici i beloj, klupskoj polo majici kako razgovara sa lepom plavušom u kratkoj plavoj suknji.

Tramp se takođe družio sa gostima na klupskom roštilju.

„Zar nije strašno što je D.A. Breg odbija da uradi pravu stvar?“, objavio je kasnije tokom dana na svojoj platformi Truth Social.

Donald i Melanija Tramp Foto: JOE RAEDLE / Getty images / Profimedia

„Radije bi optužio nevinog čoveka i stvorio godine mržnje, haosa i nemira, nego da mu da zasluženu ‘slobodu’. Cela zemlja vidi šta se dešava, i neće to više da trpi“, rekao je Tramp.

„Dosta im je! Nije bilo greške, nije bilo prekršaja, nije bilo krivičnog dela i, pre svega, NEMA SLUČAJA. Špijunirali su moju kampanju, nameštali izbore, lažno ‘optuživali, varali i lagali. Oni su LjUDSKI ološ!“, dodao je Tramp.

BONUS VIDEO: Stefan Surlić i Ognjen Pribićević: Si u Moskvi, Putin na poternici, Tramp čeka hapšenje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar