Foto: Daniel Löb / AFP / Profimedia

Policija u Nemačkoj je otkrila indentitet Denisa S. (17) koji je nožem napao svoju porodicu. Ubio je sestru Robin (14), a majku Nadin je teško povredio i ona se i dalje nalazi u bolnici.

Ovaj brutalni zločin se odigrao u Vajzendorf nakon porodične svađe, a stanovnici su šokirani onim što se dogodilo.

„Ovaj čin je nezamisliv za nas, a opet realnost za zajednicu“, kaže gradonačelnik Karl-Hajnc Hertlajn (58) za BILD.

Prijatelji i poznanici porodice položili su cveće i sveće na ograđeno mesto zločina. Tu je i fotografija mrtve devojčice pored lika uplakanog anđela.

„Ne možemo da verujemo da je više nema“, rekla je jedna mlada žena na ivici suza.

Juče je služen i parastos. Mala Robin sahranjena je na lokalnom groblju, a na večni počinak ju je ispratio veliki broj meštana.

Gradonačelnik Hertlajn je istakao: „Naravno da ćemo se pobrinuti za to. I u našoj školi ćemo morati da objasnimo učenicima ovaj užasan čin“.

Foto: Daniel Löb / AFP / Profimedia

Komšije u šoku

Danima posle porodične drame, mala zajednica je i dalje u šoku zbog onog što se desilo.

„Deca su se uvek igrala zajedno. Nikada nismo mislili da bi se ovako nešto moglo desiti ovde“, rekla je komšinica za BILD.

Foto: Daniel Löb / AFP / Profimedia

Komšije su čule vrisku teško povređene majke i potom alarmirale policiju, koja je uhapsila Denisa. Portparol policije je poručio: „Trenutno istražujemo ubistvo. Sve ostalo mora da pokaže istraga“.

„Devojčica je umrla od više povreda na glavi i gornjem delu tela“, rekao je portparol nirnberškog javnog tužilaštva za BILD.

Foto: Daniel Löb / AFP / Profimedia

Policija je devojčicu pronašla mrtvu u kući njenih roditelja u Vajzendorfu na Bogojavljenje (po Gregorijanskom kalendaru). Majka Nadin S. je sa teškim povredama prevezena u bolnicu, a 14-godišnja Robin je preminula na licu mesta. Policija je u kući pronašla oružje kojim je izvršeno ubistvo.

Foto: Daniel Löb / AFP / Profimedia

Portparol javnog tužilaštva je naveo: „Protiv njega se vodi istraga za ubistvo iz nehata i teške telesne povrede“.

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar