pacov, glodar
Foto: Shutterstock

Dečaka su udarile krhotine i mrtvi pacov kada mu se plafon srušio i propao nakon što je njegovoj mami rečeno da jednostavno 'koristi kantu' da reši curenje na imanju njihove stambene zajednice.

Šokirani Hejden Kili se igrao na svojoj konzoli za video igre kada je krov popustio, srušivši mrtvog glodara, kao i grejač ventilatora koji je bio uskladišten u potkrovlju.

Majka 14-godišnjaka, Sofi iz Ličfilda u Stafordširu, rekla je da se oseća razočarano od strane Bromfordovog stambenog udruženja i rekla je da su imali problem u kući.

Rekla je: „Bilo je grozno. Sve je bilo uništeno, i bilo je zaista teško biti u sobi. Pacov je bio užasan, a stari ventilator za grejanje koji je pao mogao je da ga povredi.“

„Jadni Hejden je bio tako šokiran. Bila sam tako zabrinuta za njegovu bezbednost“.

Ona je za Birmingem Lajv rekla: „Bilo je užasno. Patim od jako loše anksioznosti i toliko sam zabrinuta za naše zdravlje. Ne bi trebalo da curi voda sa naših plafona. Mislim da kuća nikada nije bila bezbedna za useljenje. Prošlog Božića umalo je propao plafon kupatila i rekli su mi da stavim kantu ispod mesta gde curi. To je samo jedan problem za drugim“.

„Žele da platim unapred da zamenim njegove stvari, a zatim traže novac nazad. Ne mogu to priuštiti i ne bih trebao. Već se borim da preživim krizu troškova života. Moji prihodi su promjenjivi, a plin i struja su tako skupi.“

Problem je počeo kada je voda počela da kaplje sa plafona, a kada je padala kiša, problem se pojačao, pre nego što je na kraju plafon popustio i propao.

PROČITAJTE JOŠ:

Prošlo je više od nedelju dana pre nego što su se radnici pojavili i popravili plafon, tvrdi ona, i kaže da joj je ponuđeno samo 100 funti nadoknade.

Kaže da je rekla ne jer ta suma nije bila ni blizu da pokrije troškove zamene.

Njena najmlađa deca su od tada morala da dele krevet da bi Hajden dobio drugi.

BONUS VIDEO: Pucnjava u Parizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar