Foto: Screenshot/Policijske kamere

Bio je to običan dan za policajca Brendana Frejzera iz Mičigena sve dok kraj njega na autoputu nije projurio plavi Kamaro.

Frejzer, koji se sasvim slučajno zove kao popularni glumac, upalio je sirenu i krenuo u poteru. U jednom trenutku Kamaro je stao uz put, a kad je Frejzer prišao automobilu shvatio je da je u njemu u toku borba za život.

Naime, u automobilu su bili roditelji i njihov sin od 18 meseci koji se gušio.

„Upomoć, naša beba umire“, vrištala je majka u vozilu, a policajac je nekoliko puta pitao šta se dogodilo. Nakon toga im je doslovno uzeo dete iz ruku i krenuo da ga oživljava. Dečak se naime gušio i bio je plav u licu.

Šokantan video snimak, koju su objavili strani mediji, pokazuje kako majka trči za policajcem i pokušava da vrati dete, ali Frejzer je ostao priseban i jednostavnim zahvatom mu oslobodio disajne puteve.

U međuvremenu su policijska vozila opkolila automobil, a otac je u šoku sedeo nasred puta i urlao.

Foto: WARREN POLICE DEPARTMENT

„Gospodine, možete li molim vas da ustanete, jer će vas netko pregaziti“, rekao mu je Frejzer dok je oživljenog dečaka držao u krilu. Roditelji su bili u potpunom šoku te su u jednom trenutku uveravali policajca da ih pusti da produže u bolnicu.

Rekli su da ima koronavirus i da je samo počeo da se trese i da ima napade. Majka je molila policajca da joj ne ukrade sina, na šta joj je on mirno odgovorio da to ne planira.

Nakon toga je doslovno dečaka nekoliko puta jače potapšao po leđima.

Pročitajte još...

Kad su ga mediji upitali što se dogodilo hladno je odgovorio da iako snimak izgleda dramatično, on nije bio u panici već se oslonio na ono što je naučio tokom obuke.

„Ne planiramo da napišemo kaznu za prebrzu vožnju, ovo je stvarno bila hitna situacija“, rekao je na kraju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar