Princ Hari Foto:Richard POHLE / AFP / Profimedia

Čitači sa usana nakon analize snimaka sa krunisanja kralja Čarlsa III otkrili šta je princ Hari rođacima koji su do njega sedeli, i nimalo se neće dopasti njegovom ocu, kao ni bratu princu Vilijamu.

Kako su naveli, on se požalio da mu je dosta lošeg tretmana koji je tokom krunisanja svog oca, piše Dnevnik.hr.

„Dosta mi je načina na koji se ophode prema meni“, rekao je Hari dok je razgovarao sa suprugom svoje rođake princeze Evgenije, Džekom Bruksbankom, u trećem redu opatije u kojoj se održalo krunisanje.

Princ Hari Foto:Andy Stenning/Pool via REUTERS

Nije jasno na koga se tačno žalio, iako se spekuliše da je on govorio o bratu i ocu, pre svega zbog svih tenzija i zavrzlama oko njegove odluke da se povuče kao aktivni član kraljevske porodice i objavi veoma kritične memoare i dokumentarni film.

Ipak, postoji i mogućnost da je govorio o medijima jer je na sudu sa nekoliko medijskih kuća, uključujući Dejli mejl i Mejl on Sandej.

Kako se dalje navodi, muž njegove sestre ga je upitao da li i kako može da mu pomogne.

Princ Hari Foto:REUTERS/Dylan Martinez

Hari je odmahnuo glavom.

Pročitajte još:

Čitači sa usana su takođe primetili da je Hari rekao Bruksbanki da ima let kasnije tog popodneva, a zatim je otišao nekoliko minuta nakon završetka ceremonije.

Inače, Hari je ostao samo blizak sa Evgenijom i njenim suprugom, dok je sa bratom Vilijamom i ocem Čarlsom u nikada lošijim odnosima. Njegovo pojavljivanje u Vestminsterskoj opatiji usledilo je posle višemesečnih spekulacija o tome da li će on i Megan Markl prisustvovati ceremoniji.

Na kraju je Megan odlučila da ostane u njihovoj kući u Montesitu u Kaliforniji, sa njihovo dvoje male dece Arčijem i Lilibet.

BONUS VIDEO Čarls stigao na krunisanje