Bil Gejts Foto: EPA-EFE/GIAN EHRENZELLER

Osnivač Majkrosofta i američki milijarder Bil Gejts je postao deda.

Najstarija od njegovo troje dece, 26-godišnja Dženifer Gejts, objavila je tokom vikenda da je rodila prvo dete.

Dete je dobila ubraku sa egipatskim jahačem Najelom Nasarom.

„Šaljemo ljubav iz naše zdrave male porodice“, rekla je ona u objavi na Instagramu. Na fotografiji se vidi kako par drži bebu.

Na Instagram storiju Bil Gejts je napisao: „Čestitam Džen i Najel. Tako sam ponosan.“

Melinda Frenč Gejts, njegova bivša supruga i Dženiferina majka, prokomentarisala je Dženiferin post: „Dobrodošao na svet. Srce mi je prepuno“, prenosi Biznis insajder.

Dženiferina mlađa sestra, 20-godišnja Fibi Gejts, prokomentarisala je objavu sa tri crvena srca.

Dženifer Gejts, strastveni jahač, i Nasar su se venčali u oktobru 2021. U novembru 2022. su objavili da čekaju svoje prvo dete.

Bil Gejts je rekao da ga je vest da će postati deda promenila njegove poglede na život i njegovu filantropiju kroz fondaciju „Bil i Melinda Gejts“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nedavno sam počeo da gledam na svet iz novog ugla — kada mi je starija ćerka saopštila neverovatnu vest da ću sledeće godine postati deda“, rekao je on u blogu na kraju godine u decembru.

„Samo kucanje te fraze, ‘Ja ću sledeće godine postati deda’, čini me emotivnim. A ta misao daje novu dimenziju mom radu. Kada razmišljam o svetu u kojem će se moje unuče roditi, više sam inspirisan nego ikada da pomognemo svačijoj deci i unucima da imaju šansu da prežive i napreduju“, napisao je Gejts.

BONUS VIDEO: Bil Gejts o svetu posle koronavirusa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar