Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Jedan od najbogatijih ljudi na svetu Džef Bezos i njegova atraktivna verenica Loren Sančez nastavljaju svoju plovidbu luksuznom jahtom duž hrvatske obale, a na krstarenju im se iz dana u dan pridružuje sve više svetskih zvezda.

Fotografi su snimili Bezosovu jahtu Kora u blizini ostrva Lastovo, gde se milijarder zabavljao sa svojim društvom. Družili su se na palubi, a neki su sišli sa jahte i malo veslali. Na jahti je, između ostalih, i manekenka Keli Sojer.

Ovih dana na jahti uživaju i Kejti Peri, Orlando Blum i Ašer. Ekipa je u petak snimljena u blizini ostrva Mljet, dok su uživali u večeri.

Pročitajte još:

Bezos je pre nekoliko dana ručao sa prijateljima u Luci Šipanskoj. Ekipa je snimljena u restoranu u koji su stigli brodom. Bili su dobro raspoloženi i nazdravili vinom.

Inače, ova Bezosofa jahta vredi 500 miliona dolara, dugačka je 127 metara, a ima 76 metara dug pomoćni brod, na kome se nalazi i heliodrom. Može da primi 18 gostiju i posadu do 40 ljudi. Za godišnje održavanje i rad ovog luksuznog plovila Bezos izdvaja oko 25 miliona dolara.

BONUS VIDEO Čestitke i zagrljaji nakon sletanja Džefa Bezosa

Pre Hrvatske uočena je u Grčkoj i Italiji.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar