Foto: Printscreen Instagram/CNA

Nezadovoljni gost uleteo je svojim automobilom kroz vrata kineskog hotela i divljao po predvorju, uništavajući sve pred sobom nakon svađe sa osobljem oko svog nestalog laptopa.

Nekoliko video snimaka objavljenih na društvenim mrežama pokazuje kako beli automobil razbija staklena vrata centralnog hotela u Šangaju, okreće se unazad, a zatim upada u predvorje, obarajući sve što mu se nađe na putu.

Zatim je nasumično projurio po ulaznom holu dok su zbunjeni svedoci pitali jedni druge šta se dešava, a jedan Kinez uzviknuo: „Poludeće!“

Lokalna policija saopštila je da se incident dogodio u utorak kasno ujutro i da je vozač bio 28-godišnji muškarac po imenu Čen koji se posvađao sa hotelskim osobljem zbog gubitka laptopa tokom boravka u ovom hotelu.

U incidentu niko nije povređen, a Čen je priveden do daljnje istrage. Osoblje hotela reklo je AFP-u da je laptop ukraden i pronađen ispred hotela.

Auto je udario i u druga vrata pre nego što je vozač očigledno krenuo prema izlazu, nakon čega se zaustavio, dok su posmatrači i osoblje hotela vrištali na vozača da izađe iz auta, lupali u njega i pokušavali da razbiju prozor kako bi mu oduzeli ključeve.

„Imaš li pojma šta si uradio? Jesi li lud“, čuje se kako ljudi viču na vozača.

***

BONUS VIDEO: Rusi raketirali Kijev u novogodišnjoj noći – pogođen hotel u centru grada

Komentari

Svi komentari (0)