Za četiri dana koliko traje sednica Skupštine o rebalansu budžeta videli smo apsolutno sve: vređanje, incidente na ivici fizičkog obračuna, seksističke izjave, ali i poziv da predsednik Srbije dobije doživotni mandat. Da, dobro ste pročitali - u zemlji koja želi da bude demokratska, gde je normalno da je vlast smenjiva, poslanica Draginja Vlk predložila je Vučić bude novi "večni sin našeg naroda".

Iako smo verovali da će poslednji doživotni predsednik biti Josip Broz Tito, koji je umro pre 42 godine, poslanica SNS Draginja Vlk vratila nas upravo toliko unazad.

Njena izjava u kojoj kaže da Vučić treba da bude doživotni predsednik samo je ogolila kako na demokratiju gledaju poslanici vladajuće većine, te na jasan način pokazuju da je deo poslanika izabrao autokratiju umesto demokratije.

„Nebrojano veliki broj mojih prijateljica i daljih rođaka mi je poslalo poruku nakon obraćanja predsednika da su izuzetno zadovoljni. Pitali su me na koji način možemo da produžimo mandat našem predsedniku da vlada doživotno“, rekla je prilikom svog obraćanja poslanica Vlk.

„Ne znam šta je smešno, mislim da su popustili lekovi, ali sad će sledeća doza“, skandalozno je navela poslanica Vlk.

Nažalost, ne možemo da ne kažemo da je poslanica Vlk potpuno u pravu, jer ništa nije smešno – definitivno je za tugu i žalost šta smo slušamo na sednicama Skupštine.

Bonus video: Sandra Božić se sramno pravdala posle ogavnog komentara na račun poslanica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare